top of page

Humphrey Wout Jr sluit zich aan bij de MPB


Humphrey Wout Jr., bekend als Junny Wout, sluit zich aan bij de MPB; hij is zich aan het voorbereiden om kandidaat te worden op de MPB lijst voor de Eilandsraadverkiezingen van 15 maart 2023.

Junny is geboren te Rincon en heeft na zijn schoolopleiding in de administratieve sector gewerkt om vervolgens bij de douane in dienst te treden. “Ik ben iemand die altijd probeert om de tragediezijde van een voorval te transformeren naar de triomfzijde hiervan. Ik geloof heilig dat de route van het dagelijks leven in alle facetten voorspoed voor ons kan brengen. Niet alleen maar de bestemming.
“Ik heb me bij de MPB aangesloten doordat ik niet aan de kant wil blijven staan om alleen maar kritiek te leveren; echter, ik wil op positieve wijze samenwerken aan de ontwikkeling van mijn eiland Bonaire. Ik ben geboren en getogen in een gezin uit de vakbondswereld en uit de politieke beweging. Mijn vader is Humphrey Servandus Wout, die in de jaren tachtig respectievelijk gedeputeerde, lid van de Eilandsraad, en daarna parlementariër was in de Staten van Nederlandse Antillen. Daarvoor is hij betrokken geweest in de vakbondswereld. Hij was voorzitter van de AFBW.


“Ik geloof dat het tijd is geworden dat de jongeren met nieuwe ideeën en energie op grootse wijze hun bijdrage gaan leveren om aan onze eigen toekomst en aan die van onze kinderen te helpen bouwen. Met alle liefde wil ik mijn schouder zetten onder de ontwikkeling die is ingezet om Bonaire groot te maken. Ik heb de zijde van de MPB gekozen omdat ik bij deze beweging een moderne, transparante en georganiseerde wijze terugzie van politiek bedrijven, die bij kan blijven dragen aan het welzijn van de bevolking van Bonaire."


“Bij de MPB zie ik de mogelijkheid om mijn wensen voor Bonaire te realiseren die overeenkomen met onze principes en onze cultuur, een optimale ontwikkeling van onze mogelijkheden en tegelijkertijd een moderne ontwikkeling die overeenkomt met de behoeften van ons allen op Bonaire zodat in alle gezinnen voorspoed kan heersen."Commenti


bottom of page